*

Kaikki blogit puheenaiheesta Tekopyhyys

Mitä tiedämme rikkaista

Raha ei määritä ihmistä, paitsi jos pätäkkää riitää, voi herättää hämmästystä olemalla mukava, yhteistyökykyinen ja leppoisa tyyppi. Jos on rikas, eikä nauti toisen ahdingosta, murtaa jälleen kokonaisen Kiinan muurin jäsentelemätöntä katkeruutta kohdistuen omista talousvaikeuksista siihen, ettei jollain niitä jonkun sattuman myötä ole. 

Suomi100 - Sata vuotta suomalaista korruptiota

Jos itsenäisen Suomen satavuotista historiaa olisi voinut juhlistaa paremmin kuin korruptiolla, hyväveli-verkostoilla, kaksinaismoraalilla ja hävyttömällä rahan tuhlaamisella, niin en ainakaan itse olisi keksinyt, mikä se tapa olisi mahdollisesti voinut olla. Suomi100-rituaali kunnioittaakin suomalaisen politiikan paskimpia perinteitä alkaen karkeloiden järjestelytoimikunnan eli Suomen 100-vuotisjuhlavuoden projektin hallituksen jäsenten toiminnasta.

Kun tekopyhyyden määrällä ei ole rajaa!

Yle julkaisi tänään tekstin, jossa paljastuu eräiden ihmisten ja puolueiden rajaton tekopyhyys.

 

Analyysi: Järkyttävätkö pakkopalautukset? Silmäsi ovat tainneet olla kiinni

http://yle.fi/uutiset/3-9548306

 

Kuka suojelee suomalaista?

 

Voisin kirjoittaa vaikka siitä mitä Helsingin pitäisi tehdä, mitä palveluita varmistaa asukkailleen, satojen miljoonien eurojen ylijäämällään, mutta koska se koskee vain pääkaupunkilaisia, jätän asian pohtimisen heille. Ja siirryn sen sijaan asioihin, jotka koskevat koko Suomen kansaa, Hangosta Nuorgamiin. Otan muutamia kaikille meille tuttuja esimerkkejä suomalaisten elämästä.

HBL:n päätoimittaja sai kenkää - syynä väärä mielipide

HBL antoi kenkää päätoimittajalle – seurasi… korvia huumaava hiljaisuus

Voiko väärä mielipide viedä Suomessa lehden päätoimittajalta pallin alta?

*

Marttyyri kuin tilauksesta

Kokonaista kansakuntaa kuohuttaneesta tapahtumasta tuli mieleeni kirjoittaa päivitys. Kerrataanpa tapahtumien kulku. Poliittisen vastustajansa väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi joutunut nuori mies kuolee myöhemmin päähän saamiinsa vammoihin. Poliittiset liittolaiset sekä läheisissä poliittisissa järjestöissä että saman mielisissä medioissa ottavat heti kaiken irti kovasti tunteisiin vetoavasta tragediasta.

 

Rauha ja rakkaus kukoistivat Joensuu kampuksella

Viime hallitus päätti 3.4.2014 julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2015–2018. Vasemmistoliitto erosi muutamaa päivää ennen tätä päätöstä hallituksesta silmänkääntötemppuna. Vihreät ja sosiaalidemokraatit istuivat kiltisti hyväksymässä 8,4 prosentin eli noin 800 miljoonan koulutussäästöjä. Samaan aikaan sosiaalidemokraatit unelmoivat vielä 270 miljoonan rakenteellisista säästöistä. Myös työttömiltä, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta leikattiin indeksistä iso osa pois.

Opposition draamateatteri

Oppositiopolitikointi on kautta historian vaikuttanut opportunistiselta räksyttämiseltä, mutta nykyinen oppositio SDP:n, Vihreiden ja Vasemmistoliiton äänillä on onnistunut viemään älyllisen epärehellisyyden aivan uudelle tasolle. Se ruokkii kannattajiaan populistisella meemikuvapolitikoinnilla, jossa monimutkaisten ongelmien kattava analysointi sivuutetaan ja tilalle annetaan raflaavia sekä populistisia iskulauseita status quon suojelemiseksi vaikka yhteiskuntamme rakenteita pitäisi uudistaa radikaalisti.

Huumesodalla tahkotaan rahaa keinoja kaihtamatta

Ilmassa leijailee outo, imelä haju. Imelän seasta jotkut voivat erottaa tappion karvaan katkun.
Se herättää toivoa, mutta ennen kaikkea pelkoa kieltolain kannattajien leireissä.
Huumesota lähenee loppuaan ja se alkaa näkyä Suomenkin ilmapiirissä.
 

Luterilainen kirkko on hylännyt Jeesuksen - kirkollisvero pitää lopettaa

Arkkipiispa Kari Mäkinen ja Helsingin piispa Arja Eskola ovat asettaneet rukousmattonsa Mekkaan päin. Samalla he pyllistävät Jeesukselle Kristukselle meidän vapahtajallemme.

Itse en kuulu kirkkoon, enkä ole uskovainen. Tunnustan tieteellistä maailmankatsomusta ja kristillistä etiikkaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä